logo_mrg

 

 
divendres 12 d'octubre de 2018
Los Hilos del Tablero (Trailer Berta Cáceres)

Este viernes 12 de octubre, dia de la resistencia de los pueblos indígenas podemos ver el documental #LosHilosdelTablero dedicada a #BertaCáceres que dijo:

"Vos tenés la bala, yo la palabra, la bala muere al dispararse, la palabra vive al replicarse".

Un documental de denuncia sobre la guerra y la violencia organizada, contado en primera persona por supervivientes de diversos conflictos y analistas que reflexionan sobre el entramado de intereses que confluyen en el complejo industrial militar. Dedicada a Berta Cáceres , asesinada en defensa del territorio y la justicia social. Una producción de Colectivo Miradas (2018, 52m), dirigida por José Gayà

Los Hilos del Tablero (Trailer Berta Cáceres) from Colectivo Miradas on Vimeo. 
22 de març
"LA FUNCIÓ DE SALVAMENT MARÍTIM ÉS SALVAR VIDES I FER-LES ARRIBAR A PORT SEGUR" (ISMAEL FURIÓ 12/03/19) Parlem amb Ismael Furió, secretari general de CGT Salvament Marítim, president del comité d’empresa de SASEMAR i secretari general de CGT PV, sobre les últimes decisions governamentals (...)

26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"