logo_mrg

 

 
dissabte 17 de març de 2007
17 de març, día internacional contra la guerra al Iraq i les ocupacións. Activitats a València

12 h. Lliurament d’una lletra oberta al President dels EE.UU. Consolat dels EE.UU. a València: carrer Doctor Romagosa, 1. -junt a c/ Juan de Austria-

12,45 h. CAMINEM PER LA PAU, des de la porta del Consolat fins la Plaça de l’Ajuntament. "Paradeta" a les

13 hores al canto c/San Vicent amb c/Reina Maria Cristina. Activitat lúdica Globus per la Pau.

PER LA RETIRADA DE TOTES LES TROPES INVASORES! PER LA PAU!! UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE!!!

Aquest març ja farà 4 anys de l’inici de l’ocupació de l’Iraq.. Aturem la guerra i fem fora les forces d’ocupació. La situació a la regió és pitjor que mai.

A l’Iraq, més de 100 civils iraquians moren cada dia, en terribles atemptats terroristes que difonen els mitjans. Però segons el Pentàgon, pels 100 atacs contra civils que es fan cada setmana, es fan 800 atacs contra les tropes d’EUA i els seus aliats. L’anunci de Bush d’enviar 21.500 soldats només empitjorarà la situació.

Afganistan viu un ressorgiment de l’oposició contra l’ocupació i les tropes de l’OTAN, incloent-hi les espanyoles.

Palestina es troba sota l’amenaça d’una guerra civil entre el govern elegit d’Hamas i Al Fatah, en gran part a causa del boicot impulsat per l’Estat d’Israel, EUA i la UE.

La “Guerra global contra el terror” acaba d’arribar a Somàlia, a mans d’EUA i el seu aliat, Etiòpia. Ara, hi ha senyals que Israel es prepara per a una nova guerra contra el Líban, i tant Israel com EUA amenacen amb atacar a l’Iran.

Arreu del món, els atacs als drets humans s’estenen cada cop més, amb els vols de la CIA, les detencions indiscriminades a persones musulmanes, els controls a la població en general...

Mentre, Aznar reconeix que no hi havia armes de destrucció massiva, però que ningú no ho sabia... oblidant els milions que ens vam manifestar contra la guerra.

La popularitat de Bush està sota mínims històrics, i els altres dirigents d’EUA estan buscant una forma d’acabar amb l’ocupació. L’anunci de més retallades socials per pagar la guerra només donarà més ales al moviment antiguerra d’aquell país.

El canvi climàtic -resultat de la mateixa economia basada en el petroli que provoca la guerra a l’Orient Mitjà- també ens dóna cada cop més motius per intentar que les coses es facin d’una altra manera.

Ara és el moment de reprendre la mobilització per acabar amb les guerres i les ocupacions a tot l’Orient Mitjà. És l’única forma que el món pugui començar a viure en pau.

No a la guerra! Pel fi de les ocupacions! Pel respecte dels drets humans de tothom! 
7 de juny
Movimientos antiglobalización, ecologistas y sindicatos celebrarán en junio una "contra-cumbre" a la del G-8 en Rostock, a unos treinta kilómetros de Heiligendamm, donde tendrá lugar la "cumbre" de este grupo, formado por los siete países más industrializados del mundo más Rusia. Según un comunicado difundido ayer (...)

26 d'abril
Ja en tenim prou és un projecte col·lectiu, una plataforma que s’ha format amb l’objectiu de produir curts audiovisuals i una pel·lícula per a moure l’opinió i la crítica i promoure - des de la independència de tots els partits polítics - el vot progressista per a desallotjar el PP de les institucions el (...)

3 d'abril
Sábado 5 Domingo 6 de mayo
III FÒRUM SOCIAL A LA VALL D¹UIXÓ Plaza del Mercado, la Vall d¹Uixó (Castellón) ¿Que es?... El Foro es un espacio de encuentro abierto al debate, intercambio de experiencias y articulación de entidades y movimientos que se opone al modelo actual de desarrollo de los pueblos (...)

19 de març
MANIFESTACIÓ Dissabte 24 de març a les 17 hores Per Una Vivenda Digna ACUDIU! València - Plaça S. Agustí; Alacant- Pl. de Bous; Elx- Plaça de Baix; Castelló - Plaça Mayor.
"Todos los españoles tienen derecho a disfrutar de una vivienda digna y adecuada. Los poderes públicos promoverán las (...)

17 de març
12 h. Lliurament d’una lletra oberta al President dels EE.UU. Consolat dels EE.UU. a València: carrer Doctor Romagosa, 1. -junt a c/ Juan de Austria-
12,45 h. CAMINEM PER LA PAU, des de la porta del Consolat fins la Plaça de l’Ajuntament. "Paradeta" a les
13 hores al canto c/San Vicent amb c/Reina (...)

concepció&disseny;: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"