logo_mrg

 

 
dimarts 15 de març de 2016
MUSICANTS, Adsabara (Verkami) @MusicantsGrup

Musicants aporta un aire diferent d’interpretar i crear a partir de les músiques que ens envolten, més antigues o més noves, i amb l’ambició de continuar obrint camins diversos dins de la cadena de la nova música “tradicional” o nou folk “mediterrani”. Amb una formació eclèctica, amb músics de diversos gèneres musicals, des del món clàssic fins al rock, jazz i “tradicional”. Amb violí, violoncel, piano, baix, guitarra elèctrica i espanyola, cordes mediterrànies, percussió i veus.

Per fer realitat el projecte, volem enregistrar un CD, Adsabara. Necessitem de la vostra ajuda per produir-ho, editar-ho, i organitzar dos concerts de presentació, a més d’un vídeo de promoció. @MusicantsGrup 
23 d'abril
“EL CAMBIO CLIMÁTICO DESPUÉS DE PARÍS” por Ferran Puig Vilar / Presenta: José Albelda
26 de abril 19:00 H. Aula Magna Universitat de València La Nau, Centro Cultural de la Universitat de València, calle de la Universidad, 2 (Valencia)
Entrada libre hasta completar (...)

17 d'abril
TPP y TTIP - Globalización contra los derechos de los ciudadanos / Melinda St. Louis from ATTAC.TV on Vimeo.

15 de març
Musicants aporta un aire diferent d’interpretar i crear a partir de les músiques que ens envolten, més antigues o més noves, i amb l’ambició de continuar obrint camins diversos dins de la cadena de la nova música “tradicional” o nou folk “mediterrani”. Amb una (...)

concepció&disseny;: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"